Foto: AP/Scanpix

Jūtā notiekošajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē Dāvis Bertāns neglāba Sanantonio "Spurs" no zaudējuma Filadelfijas "76ers" – 86:94.

Bertāns šajā mačā guva deviņus punktus, realizējot vienīgo izmesto divpunktu metienu, vienu no astoņiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus. Latvietis izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, kas bija dalīts labākais rādītājs komandā, kā arī četras reizes rezultatīvi piespēlēja, kas bija labākais rādītājs komandā. Viņš arī bloķēja divus metienus un nopelnīja četras piezīmes.

"Spurs" Jūtas Vasaras līgu noslēdza ar vienu uzvaru trīs spēlēs, kamēr pirmo vietu izcīnīja Jūtas "Jazz", kas guva trīs uzvaras.

Pirmajā Vasaras līgas spēlē pret "Jazz" Bertāns guva 12 punktus, bet otrajā mačā pret Bostonas "Celtics" viņš sameta 14 punktus.

Jau vēstīts, ka Bertāns paziņojis par Latvijas izlases pārstāvēšanu septembrī gaidāmajā Eiropas basketbola čempionātā. Aizvadītajā sezonā viņš debitēja "Spurs" komandā NBA čempionātā, viņš "Spurs" rindās piedalījās 67 spēlēs, kurās vidēji guva 4,5 punktus un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš aizvadīja arī 13 izslēgšanas spēles, vidēji gūstot 2,8 punktus un izcīnot 1,5 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!