Foto: Reuters/Scanpix

Čehu vecmeistars Jaromirs Jāgrs pasūdzējies, ka šovasar viņam nav piezvanījis neviens Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs, lai piedāvātu darbu, uz ko nadzīgi reaģējuši Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubi.

"Brīvais aģents 1994. gadā – man piezvanīja visi ģenerālmenedžeri, 2017. gadā – nulle zvanu," ierakstījis savā "Twitter" kontā 45 gadus vecais hokejists.

"Visur dzirdu, ka brīvie hokejisti saņem pa 10-12 piedāvājumiem no klubiem. Man neviens nezvana. Gluži pretēji, es cenšos viņus sazvanīt, bet neviens neceļ klausuli," pasūkstījies Jāgrs, kurš ar 1. jūliju kļūs par neierobežoti brīvo aģentu.

Uz šo situāciju momentāni un ar humoru reaģējuši vairāki KHL klubi. "Kā būtu ar spēlēšanu "Amur"?Mēs leposimies, ja būsim pirmie, kam izdotos jūs sazvanīt," atbildot uz Jāgra ierakstu, tviterī raksta Habarovskas klubs.

Uz ko Kazaņas "Ak Bars" ieteikuši Habarovskas klubam piezvanīt Omskas "Avangard", ko, spēlējot KHL, pārstāvēja Jāgrs.

Kā ziņojām, klubs, ko Jāgrs pārstāvējis pēdējās piecas sezonas, Floridas "Panthers" čehu vecmeistaru ir gatavi paturēt komandā, ja viņš piekritīs algas samazinājumam.

NHL Jāgrs ir aizvadījis 1711 spēles, kurās sakrājis 1914 (765+1149) rezultativitātes punktus. Kā ziņojām, šosezon viņš ir labojis vairākus personiskos rekordus NHL un kļuva par otru rezultatīvāko spēlētāju līgas vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!