Foto: Reuters/Scanpix

Brazīlijas labās malas aizsargs Dani Alvešs paziņojis par aiziešanu no Itālijas kluba Turīnas "Juventus", ar kuru viņš šosezon sasniedza UEFA Čempionu līgas finālu.

Savā sociālā tīkla "Instagram" profilā 34 gadus vecais Alvešs izteica pateicību līdzjutējiem un kluba vadībai. "Atvainojos "Juventus" faniem, ja viņiem kādu brīdi šķita, ka esmu viņus aizvainojis. Tas nekad nav bijis mans mērķis, man vienkārši ir ļoti spontāna pieeja dzīvei, kura daudziem būtu grūti saprotama," rakstīja Alvešs.

"Šodien manas profesionālās attiecības ar komandu beidzas, un es sev līdzi paņemšu to mīlestību, kas "Juventus" padara par izcilu klubu. Es nespēlēju futbolu naudas dēļ. Es futbolu spēlēju tādēļ, ka dievinu šo darbu. Atstāju jūsu ziņā spriest, ko esmu paveicis komandas labā," turpinājumā teikts futbolista paziņojumā.

"Juventus" komandā Alvešs nospēlēja vienu sezonu, lai arī viņam bija līgums ar klubu uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu. Tomēr abu pušu sadarbība pārtraukta pirms līguma termiņa beigām.

Visticamāk, Alvešs karjeru turpinās Mančestras "City" komandā Anglijā, kur strādā galvenais treneris Hoseps Gvardiola. Abi iepriekš kopā sadarbojās "Barcelona" komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!