Foto: Reuters/Scanpix
Francijas jaunatnes futbola izlases pārstāvējušo aizsargu Teo Ernandesu pēc apsūdzībām seksuālā uzbrukumā pirmdien pratinājusi Spānijas policija, ziņo laikraksts "El Espanol".

Ernandess, kurš nākamajā sezonā pārstāvēs Madrides "Real", visas apsūdzības ir noliedzis. Incidents noticis naktī no sestdienas uz svētdienu pie kāda kūrortpilsētas Marveljas naktskluba.

Iepriekšējā sezonā 19 gadus veco Ernandesu Madrides "Atletico" izīrēja citam Spānijas "La Liga" klubam "Alaves", bet tagad viņš jau parakstījis līgumu ar "Real", kas tieši sestdien Kārdifā ar 4:1 uzvarēja Turīnas "Juventus" un otro gadu pēc kārtas triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Avoti Spānijas policijā atklāj, ka pēc notikušā incidenta iegūtās divās liecībās ir pretrunas, taču skaidrs, ka notikumi risinājušies "Porsche Cayenne" automašīnā pēc dzērienu lietošanas naktsklubā.

Sieviete, kas iesniegusi sūdzību minējusi, ka Ernandess turpinājis uzmākties arī pēc prasībām to pārtraukt. Pirms nopratināšanas Marveljas policijas iecirknī, viņa devās uz izmeklēšanu slimnīcā.

Marseļā dzimušais Ernandess kopš 2015. gada piederēja Madrides "Atletico", bet tika izīrēts "Alaves", kur iepriekšējo sezonu aizvadīja šīs komandas pamatsastāvā. Viņš arī ir pārstāvējis Francijas U-18, U-19 un U-20 izlases.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!