Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbola superzvaigznes Kristapa Porziņģa brālis Jānis aizvadītajā nedēļā ticies ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" prezidentu Filu Džeksonu, lai risinātu domstarpības starp spēlētāju un kluba vadību, tomēr nekāds progress neesot panākts, vēsta ESPN.

Ziemeļamerikas mediji pievērš pastiprinātu uzmanību Kristapa Porziņģa domstarpībām ar "Knicks" komandas vadību. Jau vēstīts, ka aizvadītās sezonas izskaņā basketbolists neieradās uz tikšanos ar kluba vadību, tādējādi paužot nostāju par komandas vadības lēmumiem.

Kristapa Porziņga pārstāvis un brālis Jānis Porziņģis tikās ar Džeksonu, taču abas puses nekādu lielo progresu domstarpībās nav panākuši, vēsta ESPN avoti. Līdz aizvadītās sezonas beigām neviens no "Knicks" komandas vadības kopš sezonas izskaņas nebija runājis ar Latvijas basketbolistu.

Neviens no "Knicks" komandas pārstāvjiem nekomentēja Džeksona tikšanos ar Jāni Porziņģi. Pats Porziņģis iepriekš paudis vēlmi, lai Ņujorkas komandā tiktu radīta vide, kurā spēlētāji var attīstīties un izcīnīt uzvaras.

Jau ziņots, ka Ņujorkas "Knicks" nepagarinās līgumu ar galvenā trenera Džefa Hornarčeka palīgu Džošu Longstafu, kurš bija viens no Kristapa Porziņģa iecienītākajiem treneriem klubā. Ziemeļamerikas mediji pieļāva, ka šāds lēmums pieņemts Porziņga dēļ, tomēr "nypost.com" vēsta, ka lēmums par Longstafu bija pieņemts jau pirms tam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!