Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā ceturtdien iekļuva Pitsburgas "Penguins" un Nešvilas "Predators" komandas.

Pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki "Penguins" ar rezultātu 5:2 pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-1.

"Penguins" labā šajā mačā divus vārtus guva Braiens Rasts, bet reizi precīzi meta Fils Kesels, Sidnijs Krosbijs un Skots Vilsons, savukārt vārtsargs Marks-Andrē Flerī atvairīja 49 pretinieku metienus. "Blue Jackets" rindās precīzi meta Viljamss Karlsons un Būns Dženers.

"Penguins" hokejisti otrajā kārtā spēkosies ar Vašingtonas "Wizards" un Toronto "Maple Leafs" pāra uzvarētāju.

Citā spēlē Nešvilas "Predators" ar rezultātu 4:1 uzvarēja Čikāgas "Blackhawks" un sēriju noslēdza ar rezultātu 4-0.

"Predators" hokejisti pēc diviem Romāna Josī un viena Koltona Sisona precīzā metiena panāca 3:0, bet Džonatans Tēvzs vārtus Čikāgas komandai atguva. Tomēr noslēgumā Viktors Arvidsons pielika mačam punktu, un Nešvilas komanda iesoļoja otrajā kārtā, kur spēkosies ar Minesotas "Wild" un Sentluisas "Blues" pāra uzvarētājiem.

Vēl Ņujorkas "Rangers" ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Monreālas "Canadiens", sērijā panākot 3-2, bet Edmontonas "Oilers" ar 4:3 pagarinājumā pieveica Sanhosē "Sharks" un sērijā arī panāca 3-2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!