Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otrdien Sanhosē "Sharks" komanda ar rezultātu 7:0 savā laukumā pārspēja Edmontonas "Oilers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 2-2.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Logans Kutūrs un Džo Pavelskis, bet reizi precīzi meta Patriks Marlo, Markus Sorensens un Davids Šlemko. Savukārt vārtsargs Martins Džouns atvairīja visus 23 pretinieku metienus.

Citā spēlē Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 2:1 pieveica Monreālas "Canadiens", arī panākot rezultātu sērijā 2-2.

Pirmās trešdaļas 12. minūtē "Rangers" komandu vadībā izvirzīja Jespers Fasts, bet septiņas minūtes vēlāk Torijs Mičels rezultātu izlīdzināja. Savukārt otrajā trešdaļā pēc nospēlētām piecām minūtēm Riks Nešs guva otros vārtus ņujorkiešiem, un vēlāk tas izrādījās uzvaru nesošais "gols".

Savukārt Pitsburgas "Penguins" komandai vēl neizdevās noslēgt sēriju pret Kolumbusas "Blue Jackets", kas izcīnīja uzvaru ar 5:4 un sērijā panāca 1-3.

Uzvarētājiem vārtus guva Džeks Džonsons, Džošs Andersons, Markuss Nutivāra, Viljams Karlsons un Būns Dženers, bet "Penguins" rindās precīzi meta Patriks Hornkvists, Rons Heisnijs, Toms Kunhakls un Džeiks Gencels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!