Foto: LETA
"Skonto" stadionā aktīvi notiek Hanzas ielas sektoru krēslu skrūvēšana, novēroja portāls "Delfi".

Iepriekš krēsli tika skrūvēti Emiļa Melngaiļa ielas pusē, bet šajās dienās ievērojams krēslu daudzums ir noņemts arī Hanzas ielas pusē.

Neoficiāla informācija liecina, ka no "Skonto" stadiona noņemtie līdzjutēju krēsli jau nodoti utilizēšanai un tos vairs nav iespējams atgūt.

Ziņots, ka aprīļa sākumā tiesu izpildītāju un policijas klātbūtnē sākās "Skonto" stadiona kustamā īpašuma demontāža. Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas 13. marta lēmums civillietā paredz par labu SIA "Light" apķīlāt "Skonto" stadiona kustamo īpašumu. Tikmēr stadiona nekustamā īpašuma saimnieki SIA "Adventika Group" likumā noteiktajā termiņā līdz 13. aprīlim tiesā iesniegs skaidrojumu šajā strīdā un prasīs noņemt kompānijai piederošo kustamo īpašumu no ķīlas reģistra.

Pagājušajā nedēļā, strīdam eskalējoties, "Adventika Group" pārstāvji bloķēja "Light" centienus izvest kustamo īpašumu. Šajā strīdā iesaistījies ir arī bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs Juris Jurašs, kurš nesen paziņojis par startu Rīgas domes vēlēšanās.

Tāpat vēstīts, ka "Skonto" stadiona saimnieki saņēmuši brīdinājumu no tiesu izpildītāja, ka tuvākajā laikā varētu tikt uzarts "Skonto" stadions, kas nozīmē, ka cerības Rīgā ieraudzīt Eiropas čempionus izplēnētu.

Eiropas Futbola federāciju apvienība (UEFA) devusi nedēļu laika "Skonto" problēmas risināšanai. Pēc nedēļas ir jābūt skaidrībai, kur un kā notiks Latvijas spēle pret Portugāli, kuras norise apdraudēta "Skonto" stadionā notiekošo strīdu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!