Foto: Kadrs no video
Otrdien, 21. martā plkst. 20:45, kanālā 360TV aizraujošajā sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" tiksies divas pašmāju mūziķu apvienības – grupa "Ryga" un "Rīgas modes", informē 360TV.

Kura komanda sniegs vairāk pareizo atbilžu un atšķetinās Anatolija Kreipāna sarūpētos jautājumus – "Rīgas modes" dalībnieki Kalvis Bormanis un Reinis Papulis vai Mārcis Judzis un Rihards Lībietis no grupas "Ryga"? Spēles karstumā ies pavisam jautri un jautājumi būs tik āķīgi, ka visas papildiespējas drīz vien tiks iztērētas.

Taču ko darīt brīdī, kad palikusi tikai viena papildiespēja, bet "Ryga" aci pret aci sastapusies ar sarežģītu jautājumu par kādu hokeja izlasi, kuru sauc par "Lūšiem" un puišiem jāatmin valsts, kuru pārstāv šī komanda? Protams – jāzvana draugam un nevienam citam kā pretinieku komandas pārstāvim Kalvim Bormanim. Vai "Rīgas modes" palīdzēs konkurentiem un atklās pareizo atbildi?

Sportistu "Alias" - īsts pārbaudījums "Ryga" mūziķiem

Grupas "Ryga" dalībnieks Mārcis Judzis ir sajūsmā par auto, kā arī moto sportu un aktīvi seko līdzi arī futbolam, bet Riharda Lībieša sirdi saviļņo ne tikai rokkoncerti, bet arī daba un alpīnisms. Tāpēc ar vārdu " iespaidīgs" Rihards apraksta savu iekļūšanu vētrā Tatru kalnos, bet Mārcis visvairāk lepojas ar saviem panākumiem kārtslēkšanā. Taču viens no spēles "Vai zini vairāk par Kreipānu" pārbaudījumiem - jestrā alias spēle, kurā Rihardam Lībietim būs jāuzmin dažādi populāri pašmāju sportisti, izrādīsies īpaši ciets rieksts. Vai nu Mārcis pārāk sarežģīti raksturos sportistus, vai arī viņu personības būs pārāk maz pazīstamas, taču atminēt izdosies vien dažus!

Reinis Nitišs izaicina "Rīgas modes"

Kalvi Bormani un Reini Papuli vieno fanošana par hokeju, futbolu un basketbolu. Kalvi aizrauj arī kērlings, bet Reini – florbols. Attiecībā uz saviem sasniegumiem sportā puiši ir diezgan pieticīgi – ja Reinis reiz bijis Latvijas galda tenisa reitingā, Kalvis lepojas tik vien kā ar bumbas uzsišanu kopā ar Kasparu Gorkšu. Taču neskatoties uz mūziķu aizraušanos ar sportu, spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" autosportista Reiņa Nitiša sarūpētais jautājums liks puišiem "palauzīt galvas." Vai viņi zinās, ar kādu auto reiz sevi salīdzinājis populārais futbolists Zlatans Ibrahimovičs? Noskaidro jau šodien plkst. aizraujošajā sporta erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" kanālā 360TV!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!