Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa gūtā potītes trauma nav nopietna, taču liepājniekam būs jāizlaiž vairākas dienas, vēsta interneta izdevuma "The Vertical" žurnālists Adrians Vojnarovskis.

Kā ziņojām, "Knicks" komanda, aizvadot pirmo spēli astoņu dienu laikā, viesos ar rezultātu 104:119 piekāpās pērnās sezonas čempionei Klīvlendas "Cavaliers". Porziņģis šajā mačā nospēlēja 16 minūtes un sameta astoņus punktus, tomēr pirmā puslaika beigās latvietis guva potītes traumu un turpinājumā vairs laukumā neatgriezās. Traumu Porziņģis guva, uzkāpjot uz pēdas komandas biedram Villijam Ernangomesam.

"Porziņģis potītes traumas dēļ būs ārā uz vairākām dienām, taču nav konstatēts saišu savainojums. Uz doto brīdi tikai pietūkums," atsaucoties uz saviem avotiem, tviterī raksta Vojnarovskis.

Nākamā spēle "Knicks" komandai būs sestdien savā laukumā pret Filadelfijas "76ers", bet pirmdien Ņujorkā tiks uzņemta Toronto "Raptors".

Latvietis iepriekš šosezon veselības problēmu dēļ izlaidis astoņas spēles.

Ceturtdien aizvadītais mačs "Knicks" komandai bija pirmā spēle pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kurā Porziņģis piedalījās jauno talantu mačā, kā arī uzvarēja vienā no meistarības konkursiem.

"Knicks" piedzīvoja sesto neveiksmi pēdējās septiņās spēlēs, bet kopš Ziemassvētkiem tā 29 spēlēs cietusi 22 neveiksmes.

Ar 23 panākumiem 58 spēlēs "Knicks" komanda ir Austrumu konferences 12. pozīcijā, turklāt astotā vieta ir jau piecu uzvaru attālumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!