Foto: Publicitātes foto
Šajā nedēļas nogalē "Arēnā Rīga" risināsies cīņu šovs "KOK World GP 2017", kurā viens no galvenajiem notikumiem būs cēsinieka Vitālija Buhrjakova sacensība ar Nīderlandē dzīvojošo surinamiešu sportistu Rodniju Uralimu.

"KOK World GP Riga" šovā centrālais notikums būs četru cīkstoņu turnīrs – tajā pirmajās cīņās Latvijā populārais cīkstonis Zaurs Džavadovs tiksies ar lietuvieti Mantasu Stanki, bet Dennijs Ričards spēkosies pret Konstantīnu Rusu.

Tomēr par "vakara naglu" solās būt cīņa starp Buhrjakovu un Uralimu. 35 gadus vecais Buhrjakovs, kurš pārstāv Latvijas populārāko kikboksa klubu "Muay Thai Academy", ir viens no titulētākajiem un zināmākajiem mūsu valsts vidējā svara divīzijas atlētiem. Viņš amatieru sportā vairākkārt uzvarējis Baltijas, Latvijas, Igaunijas un Lietuvas čempionātos kikboksā, kā arī profesionāļos izcīnījis Latvijas un Baltijas čempiona titulus. Lai arī Vitālijs jau ir nobrieduša vīrieša vecumā, viņa mērķis vēl joprojām ir kļūt par labāko, informē rīkotāji.

Šobrīd organizācijas "King Of Kings" pusvidējā svara pasaules čempiona tituls pieder moldāvam Konstantīnam Tutu, ar kuru Vitālijs cīnījās pirms diviem gadiem Moldāvijā. Taču, lai cēsnieks tiktu pie revanša ar Tutu, viņam reitingā jāiespraucas vismaz starp TOP 10 spēcīgākajiem, ko viņš cer panākt.

Buhrjakovs savu iepriekšējo cīņu aizvadīja oktobrī, un, kā saka pats sportists, "vairāki fani joprojām apsveic mani ar to uzvaru, izsakot komplimentus".

"Cilvēki saka, ka tā esot bijusi skaista cīņa. Tas mani priecē, bet ziniet, vienmēr gribas kļūt vēl labākam. Toreiz es savā uzvarā nešaubījos, un šoreiz esmu gatavs cīņai," saka Buhrjakovs. "Esmu aizvadījis labu treniņnometni, esmu labi informēts par pretinieku, aizvadīti labas sparingcīņas. Esmu labi sagatavojies cīņai un domāju tikai par uzvaru."

"Karjeras laikā katra cīņa bijusi spraiga. Vitālijs viegli uzvarējis pēdējās trīs cīņas ar nokautu un droši vien cer uz ceturto. Cienu Buhrjakovu, viņš ir lielisks sportists un man ir liels gods iziet ringā pret viņu. Tomēr esmu gatavs dot cienījamu pretsparu viņam," saka Uralims.

"KOK World GP Riga" šovs "Arēnā Rīga" risināsies sestdien, 25. februārī, un sākums pulksten 19:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!