Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņģim no rezervistu soliņa bija grūti vērot aizraujošo cīņu starp Ņujorkas "Knicks" un Atlantas "Hawks" komandām, jo viņam nebija iespēju doties palīgā komandas biedriem, pēc spēles atzina pats spēlētājs.

Jau vēstīts, ka svētdien Ņujorkas "Knicks" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ceturtajā pagarinājumā ar rezultātu 139:142 piekāpās Atlantas "Hawks", bet Porziņģis, kurš guva 15 punktus, sešu piezīmju dēļ maču noslēdza ceturtajā ceturtdaļā.

"Man šķiet, ka visi komandas spēlētāji spēlēja ar simtprocentīgu atdevi. Man bija ļoti grūti tik ilgu laiku atrasties uz rezervistu soliņa. Spēle bija aizraujoša, jo komandas biedri trāpīja svarīgus un sarežģītus metienus, taču bija nomācoši, ka nevarēju doties laukumā un palīdzēt," pēc spēles teica Porziņģis.

"Knicks" komandā teicamu sniegumu demonstrēja Karmelo Entonijs, kurš guva 45 punktus, bet otrajā pagarinājumā viņš sešu piezīmju dēļ atstāja laukumu. Tomēr "Knicks" atrada veidus, kā turpināt cīņu. Porziņģis pauda prieku, ka komandā atradās basketbolisti, kuri nebaidījās uzņemties iniciatīvu tik svarīgā brīdī.

NBA vēsturē šī bija tikai 15. spēle, kurā tika izspēlēti četri pagarinājumi. "Knicks" treneris Džefs Hornačeks uzsvēra, ka viņa spēlētāji nenolaida rokas, kaut arī trīs pamatsastāva spēlētāji piezīmju dēļ atstāja laukumu.

"Spēlētāji cīnījās, taču šoreiz neizdevās gūt uzvaru, lai arī bija labas iespējas. Spēlētāji parādīja īstu cīņas sparu, par ko man ir prieks," pēc mača sacīja Hornačeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!