Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē svētdien Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis guva 15 punktus, taču spēli noslēdza priekšlaicīgi ar sešām piezīmēm, bet viņa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" komanda ar rezultātu 139:142 ceturtajā pagarinājumā izbraukumā piekāpās Atlantas "Hawks".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 30 minūtes, kuru laikā guva 15 punktus, realizējot sešus no 11 divpunktu metieniem un trāpot visus trīs soda metienus, taču raidot garām trīs tālmetienus. Viņš izcīnīja arī piecas atlēkušās bumbas, bloķēja trīs pretinieku metienus un izdarīja vienu piespēli, bet ceturtajā ceturtdaļā viņš spēli noslēdza sešu piezīmju dēļ.

Divus no saviem punktiem Porziņģis guva ļoti skaistā veidā, triecot bumbu grozā no augšās pāri "Hawks" centra spēlētājam Dvaitam Hovardam.

.@kporzee ✈️+💪 = 😃#NYKvsATL #Knicks pic.twitter.com/dWD80U86ca
— NEW YORK KNICKS (@nyknicks) January 29, 2017

Ņujorkas "Knicks" komandā 45 punktus 46 minūšu laikā guva Karmelo Entonijs, taču viņš spēli noslēdza otrajā pagarinājumā piezīmju normas dēļ. 18 punktus un 11 rezultatīvas piespēles iekrāja Brendons Dženingss, bet 17 punktus guva Kortnijs Lī. Porziņģis un Džastins Holidejs ar 15 punktiem dalīja komandas ceturtā rezultatīvākā spēlētāja godu.

"Hawks" rindās Pols Milseps izcēlās ar 37 punktiem un 19 atlēkušajām bumbām, laukumā pavadot 60 minūtes. 23 punkti un 15 rezultatīvas piespēles Denisam Šrēderam, bet 24 punktus guva Kents Beizmors.

"Knicks" šis bija trešais zaudējums "Hawks" basketbolistiem šīs sezonas četras tikšanās reizēs. Ar 21 uzvaru 49 spēlēs "Knicks" Austrumu konferencē ir 11. vietā, bet "Hawks" ar 28 uzvarām 48 spēlēs atrodas ceturtajā pozīcijā.

Portāls "Delfi" piedāvāja šīs dramatiskās spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!