Pasaules kausa izcīņas sestajā posmā, kas risinājās Kēnigszē trasē Vācijā, Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna izcīnīja piekto vietu, lai gan pēc pirmā brauciena atradās medaļu pozīcijā - trešajā vietā.

Pirmais brauciens Leldei izdevās teicams, uzrādot trešo rezultātu - 52,04 sekundes. Otrajā Priedulēna uzlaboja startu, taču nespēja atkārtot iepriekš sasniegto un piekāpās ne tikai vācietei Tīnai Hermanei, bet arī kanādietei Ranevai, kuras otrais brauciens bija izcils, ar trešo labāko rezultātu. Priedulēna otro braucienu veica 52,33 sekundēs, kas bija 10. labākais laiks.

Abos braucienos ātrākā bija Žaklīne Lēlinga, bet otro vietu šajā Pasaules kausa posmā izcīnīja Tīna Hermane, trešā palika vēl viena vāciete Anna Fernštete.

Toties pēc šīm sacensībām Lelde uzlaboja savu situāciju Pasaules kausa kopvērtējumā, paceļoties no devītās uz astoto vietu, kurā līdz tam atradās Fernštete, kura pakāpās par divām pozīcijām uz sesto vietu. Angliete Lora Dīsa, kura pirms šīm sacensībām ieņēma septīto vietu kopvērtējumā, netika galā ar smago Kēnigszē trasi un šajā posmā uzrādīja vien 17. rezultātu, noslīdot uz devīto vietu Pasaules kausa vērtējumā.

Pasaules kausa kopvērtējums pēc sešiem no astoņiem posmiem:

Avots: ibsf.org

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!