Foto: LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Mārtiņš Cipulis atradis darbu Alpu hokeja līgā, pievienojoties Austrijas komandai "Lustenau", vēsta komandas mājaslapa internetā.

Šajā sezonā Cipulis nevienu komandu nepārstāvēja, bet viņš bija Latvijas izlases sastāvā "Euro Ice Hockey Challenge" turnīrā Slovēnijā.

Kā teikts komandas mājaslapā, tad Cipulis komandā paņemts ar mērķi stiprināt vairākumu izspēli un veicināt radošumu uzbrukumā. Šajā komandā Cipulis nebūs vienīgais latvietis, jo šosezon tur spēlē arī Gatis Gricinskis.

Alpu hokeja līgas kopvērtējumā "Lustenau" ierindojas piektajā vietā, kamēr līderpozīcijā atrodas "Ritten/Renon" komanda, kurai nesen pievienojās cits latvietis Jānis Sprukts.

Pēc 2014./ 2015. gada, kuru Cipulis aizvadīja Rīgas "Dinamo" rindās, nākamajā sezonā darbu viņš atrada tikai janvārī, pievienojoties Slovākijas vienībai "MHC Martin". Līdz šim tā viņam bija pēdējā komanda.

Lielāko savas karjeras daļu Cipulis spēlējis Rīgas komandās – "Rīga 2000" un Rīgas "Dinamo". Tāpat viņš pārstāvējis KHL komandas Habarovskas "Amur" un Prāgas "Lev". Tāpat latvietis pārstāvējis Slovākijas komandu "Poprad" un baltkrievu vienību Žlobinas "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!