Foto: F64

Šosezon rezultatīvi spēlējošais hokeja kluba "Rīga" uzbrucējs Frenks Razgals iekļauts Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Izaicinājuma kausa jeb Zvaigžņu spēles Rietumu konferences komandā, vēsta līga.

Razgals šosezon ar 12 vārtiem 29 spēlēs ir "Rīgas" labākais snaiperis, bet ar 23 rezultativitātes punktiem viņš ir otrais komandā, jo par punktu vairāk nopelnījis Kirils Galoha.

Decembra sākumā Razgals tika atzīts par MHL novembra labāko uzbrucēju Rietumu konferencē, jo minētajā mēnesī viņš astoņos mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, iemetot arī divas uzvaru nesošās ripas. Vismaz vienu punktu Razgals savāca katrā novembra spēlē.

Tiesa, "Rīga" šo sezonu aizvada nesekmīgi, jo 34 spēlēs ir izcīnītas tikai septiņas uzvaras un ar 22 punktiem rīdzinieki, kurus kopš novembra atkal trenē Ronalds Ozoliņš, ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē.

MHL Zvaigžņu spēle 15.janvārī notiks Ufā, kur nākamajā dienā tiks aizvadīta arī Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēle. Zīmīgi, ka labākie četri MHL Zvaigžņu spēles dalībnieki iegūs tiesības piedalīties arī KHL mačā.

Pērn MHL Izaicinājuma kausu izcīnīja "Rīgas" aizsargs Kristaps Zīle, palīdzot Rietumu konferencei pārspēt Austrumu konferences komandu ar 5:2. Savukārt vēl pirms tam šajā mačā piedalījās Rodrigo Ābols.

MHL Izaicinājuma kausa spēle pēc sava formāta atbilst Zvaigžņu spēlei, taču šajā mačā laukumā notiek īsta bezkompromisa cīņa, kurā Austrumu un Rietumu izlašu dalībnieki vārda tiešā nozīmē cīnās par Izaicinājuma kausa iegūšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!