Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Ņujorkas "Knicks" svētdien regulārajā čempionātā izdevās parādīt saturīgu spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, un tas ļāva pārspēt sezonas sākumā veiksmīgi spēlējošo Atlantas "Hawks", uzskata Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka "Knicks" basketbolisti svētdien ar rezultātu 104:94 pieveica "Hawks" vienību, bet Porziņģis guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 31 punktu bija Karmelo Entonijs.

"Mums izdevās laba spēle gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, bet joprojām daudzas lietas varējām darīt labāk. Visas spēles garumā spēlējām stabili, bet Entonijs trāpīja metienus un deva komandai pacēlumu," pēc mača Ziemeļamerikas žurnālistiem stāstīja Porziņģis.

"Mums bija pāris brīvas dienas, un treneris labi pastāstīja, ko "Hawks" komanda darīs. Bijām gatavi viņu ierastajām sadarbībām. Es centos neiekrist uz māņkustībām un turēt savu pozīciju. Šādas mazās lietas palīdzēja mums aizsardzībā," turpināja latvietis.

Savukārt Entonijs pēc spēles uzsvēra, ka "Knicks" komandas spēlētāji beidzot sāk laukumā saprasties, un tieši tas palīdz uzlabot komandas sniegumu laukumā.

"Centāmies viņus jau pašas spēles sākumā izsist no ritma. Garie spēlētāji padarīja lielisku darbu, un tas viss beigās deva uzvaru," žurnālistiem skaidroja Entonijs, kurš bija priecīgs, ka viņam izdevās atrast spēles ritmu un veicināt komandas uzvaru.

Ņujorkā šī spēle notika svētdienas pusdienlaikā, un Entonijam parasti tik agri nepatīk spēlēt. "Es neesmu rīta cilvēks, bet šoreiz izdevās nospēlēt veiksmīgi," sacīja "Knicks" līderis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!