Foto: Publicitātes attēls
Latvijas kērlinga izlase trešdien pasaules čempionātā jauktajām komandām izcīnīja ceturto uzvaru un kopvērtējumā D grupā joprojām ieņem otro vietu, turpinot cīņu par izslēgšanas spēlēm.

Otrdien Latvijas kērlingisti Ansis Regža, Dace Regža, Aivars Gavars, Antra Zvane ar rezultātu 1:8 zaudēja Dienvidkorejai, bet trešdien latviešu spēlētāji ar rezultātu 10:2 pārspēja Beļģiju, tiekot pie savas ceturtās uzvaras turnīrā.

Jau vēstīts, ka nedēļas nogalē pirmajās spēlēs Latvija ar 4:3 pārspēja Austriju, ar 11:1 sagrāva pasaules čempionāta debitanti Andoru, bet ar 2:7 piekāpās spēcīgajai Kanādai. Savukārt pirmdien savā ceturtajā mačā Latvija ar 9:4 pieveica Franciju.

Ceturtdien Latvijas kērlinga spēlētāji aizvadīs pēdējo D grupas spēles, tiekoties ar ASV.

D grupas kopvērtējumā Latvijas izlase ar četrām uzvarām sešās spēlēs ir otrajā vietā, taču tāda pati bilance ir arī ASV. Pirmajā vietā ir Kanāda, kas cīnās bez zaudējumiem un jau ir kvalificējusies izslēgšanas spēlēm.

Šogad pasaules čempionāts jauktajām izlasēm norisinās Krievijā, Kazaņā, 14. - 22. oktobrim. Pasaules čempionātā 37 izlases sadalītas piecās grupās, bet 16 labākās turpinās cīņu par medaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!