Latvijas kērlinga izlase pirmdien pasaules čempionātā jauktajām komandām izcīnīja trešo uzvaru četrās spēlēs un kopvērtējumā D grupā šobrīd ieņem otro vietu.

Šogad pasaules čempionāts jauktajām izlasēm norisināsies Krievijā, Kazaņā, 14. - 22. oktobrim. Uzvarot Latvijas jaukto komandu čempionātā, tiesības piedalīties pasaules čempionātā izcīnīja komanda SK "OB/Regža" - Ansis Regža, Dace Regža, Aivars Gavars, Antra Zvane.

Nedēļas nogalē pirmajās spēlēs Latvija ar 4:3 pārspēja Austriju, ar 11:1 sagrāva pasaules čempionāta debitanti Andoru, bet ar 2:7 piekāpās spēcīgajai Kanādai.

Savukārt pirmdien savā ceturtajā mačā Latvija ar 9:4 pieveica Franciju, kurai tas bija trešais zaudējums četrās cīņās. Vēl pēc piektā no astoņiem endiem Francija bija vadībā ar 4:3, bet nākamajā endā Latvija guva vienu punktu un izlīdzināja rezultātu. Spēles septītajā endā Latvija pamanījās gūt piecus punktus, bet pēdējo endu komandas neizspēlēja.

Pasaules čempionāta turpinājumā otrdien Latvija tiksies ar Koreju, trešdien – ar Beļģiju, bet ceturtdien – ar ASV. Pasaules čempionātā 37 izlases sadalītas piecās grupās, bet 16 labākās turpinās cīņu par medaļām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!