Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien devās uz kārtējām izbraukuma spēlēm, un galvenais treneris Normunds Sējējs paziņoja komandas sastāvu, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Sezonas piektajā izbraukumā Rīgas "Dinamo" tiksies ar Čerepovecas "Severstaļ", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA. Uz izbraukumu treneri līdzi paņēma 24 hokejistus divus vārtsargus, astoņus aizsargus un 14 uzbrucējus.

Izbraukumā savainojumu dēļ nedosies aizsargi Oskars Cibuļskis un Ēriks Ševčenko, kā arī uzbrucējs Edgars Kulda, bet Frenks Razgals palīdzēs HK "Rīga" komandai MHL čempionāta spēlēs.

Rīgas "Dinamo" sastāvs sezonas piektajam izbraukumam:

vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, Jānis Kalniņš;
aizsargi: Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Patriks Malens, Aleksandrs Jerofejevs, Kristaps Zīle, Ralfs Freibergs un Jēkabs Rēdlihs;
uzbrucēji – Tims Sestito, Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Pjotrs Ščastļivijs, Kaspars Saulietis, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs, Māris Bičevskis, Nikolajs Jeļisejevs, Koltons Gilīss, Džastins Šags un Filips Toluzakovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!