Foto: F64

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles Ņižņekamskā, kur ar 1:3 tika zaudēts vietējai "Ņeftehimik" vienībai, atzina, ka rīdziniekus pievīlusi momentu realizācija.

"Jāsaka, kārtējo reizi pievīla momentu realizācija," vārtsargs citēts "Dinamo" mājas lapā. "Metām pa viņu vārtiem, un metām daudz, diemžēl nav rezultāta. Savi "goli" ir jāiemet, arī brīžiem viņu vārtsargs pavilka. Ja gribam cīnīties par punktiem, jāgūst vārti. To visi ļoti labi zina."

Kā ziņojām, spēles desmitajā minūtē mājinieki panāca sev labvēlīgo 2:0, un arī visu spēli uzvarēja ar divu vārtu pārsvaru.

"Sākums, protams, bija ļoti nepatīkams. Tikko esam iesākuši un jau 0:2," atzīst Kalniņš, kurš sargāja "Dinamo" vārtus šai mačā. "Pirmajā vārtu zaudējumā bija nedaudz nosegts skats un īsti neredzēju metienu, otrajā viņi teicami izspēlēja un man nebija variantu."

Izbraukumu Rīgas "Dinamo" noslēgs piektdien, 30. septembrī, ar cīņu Kazaņā pret vietējo "Ak Bars" vienību.

"Ir jārealizē savi momenti. Ar pašatdevi, cīņassparu mums viss ir kārtībā. Spiežam, veidojam momentus, bet noslēguma pagaidām nav," saka Kalniņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!