Latviešu vārtsarga Edgara Masaļska un aizsarga Kristapa Sotnieka pārstāvētā Toljati "Lada" komanda, ko trenē Latvijas speciālists Artis Ābols, trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:2) savā laukumā piekāpās Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas.

Mača rezultātu astotajā minūtē atklāja "Lada" hokejists Maksims Ribins, bet Minskas komanda izlīdzinājumu panāca vien otrajā trešdaļā, kad to paveica kanādietis Robs Klinkhemers.

Noslēdzošajā trešdaļā viesiem gan izdevās nodrošināt panākumu, lai gan 44.minūtē Staņislavs Bočarovs no jauna vadībā izvirzīja tieši Toljati kluba hokejistus. Tomēr jau pēc pāris minūtēm ar precīzu metienu atbildēja Sergejs Drozds.

Savukārt uzvaru Minskas "Dinamo" komandai nodrošināja Aleksandrs Materuhins, izceļoties 53. minūtē.

Masaļskis šim mačam nebija pieteikts, kamēr Sotnieks nospēlēja 22 minūtes un 11 sekundes, kas bija otrais ilgākais spēles laiks komandā, un veica trīs metienus pa sāncenšu vārtiem, kā arī bloķēja divus raidījumus.

Ziņots, ka "Lada" svētdien savā laukumā ar 4:0 sagrāva Latvijas komandu Rīgas "Dinamo".

Visas KHL un Rietumu konferences līderpozīcijā ar 37 punktiem 15 spēlēs atrodas Maskavas CSKA, kamēr Rīgas "Dinamo" ar sešiem punktiem 12 mačos ir pēdējā gan šajā konferencē, gan visā līgā.

Savukārt Austrumu konferences vadībā ar 29 punktiem 15 cīņās atrodas Omskas "Avangard", kamēr "Lada" ar 17 punktiem 14 mačos ir desmitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!