Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" pirmdien, 2. maijā, preses konferencē informēs par saviem vasaras plāniem saistībā ar Latvijas izlasi, ziņo basketbolista menedžeris un brālis Mārtiņš Porziņģis.

Preses konferencē Porziņģis atskatīsies uz savu debijas sezonu NBA, sniegs informāciju par saviem nākotnes plāniem saistībā ar Latvijas izlasi, kā arī kopā ar brāļiem iepazīstinās ar jaundibinātā "Porziņģu ģimenes fonda" mērķiem, plāniem un gaidāmajiem projektiem.

Pasākumā piedalīsies Kristaps Porziņģis, kā arī Jānis un Mārtiņš Porziņģi.

"Mēs patiešām cienām un ļoti respektējam mūsu medijus un ļoti apzināmies to milzīgo interesi, kas saistās ar Kristapa personību un viņa debijas sezonu NBA, kā arī par nākotnes plāniem, bet tajā pat laikā lūdzam izpratni par to, cik daudz fiziskas un garīgas slodzes iepriekšējais periods ir prasījis no brāļa, un to, ka šobrīd ir nepieciešama atpūta, kurai lielā mērā ir dots tikai nedaudz vairāk par mēnesi. Un tieši tāpēc mēs vēlamies šo tikšanos ar visiem interesentiem, kuras laikā mēģināt izrunāt visu interesējošo, un atlikušo atvaļinājuma laiku lūgt sapratni Kristapa lēmumam nekomunicēt ar presi," komentējot gaidāmo preses konferenci, sacīja Jānis Porziņģis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!