Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēlēs otro kārtu ceturtdien sasniedza Atlantas "Hawks" spēlētāji, kurus turpinājumā sagaida spēkošanās ar Klīvlendas "Cavaliers".

Pirmās kārtas mačā "Hawks" izbraukumā ar rezultātu 104:92 pārspēja Bostonas "Celtics", sērijā līdz četrām uzvarām svinot panākumu ar 4-2.

Mača sākumā abas komandas veica nelielus izrāvienus, bet pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 20:17 "Hawks" labā. Turpināja Atlantas komanda panāca 13 punktu pārsvaru un drošā vadībā turējās līdz puslaika beigām – 41:33.

Trešajā ceturtdaļā "Celtics" vienībai nespēja realizēt metienus, un "Hawks" to izmantoja, iegūstot jau 20 punktu pārsvaru. Bostonas basketbolisti spēja rezultāta deficītu samazināt, tomēr cīņā par uzvaru viņi vairs neiesaistījās

"Hawks" komandā vismaz 10 punktus guva seši spēlētāji, bet rezultatīvākais bija Pols Milseps, kurš sameta 17 punktus, kamēr pa 15 punktiem guva Kents Beizmors un Els Horfords. Aizeja Tomass guva 25 punktus "Celtics" vienībai, bet 15 punkti Džejam Krouderam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!