Foto: Publicitātes foto

"ZZ Čempionāta" rīkotāji aktīviem, atjautīgiem un erudītiem jauniešiem dod iespēju līdz šī gada 22. maijam piedalīties individuālajā Online Čempionātā un balvā saņemt jauno "Huawei" viedtālruni.

Kas tev ir jādara lai nonāktu līdz vērtīgai balvai? Katru dienu, visas nedēļas garumā "ZZ Čempionāta" mājaslapā tiks publicēts jauns tests – kopumā nedēļā tie būs pieci un visus nepieciešams obligāti aizpildīt. Vai var pildīt visus testus uzreiz piektdienā? Protams, līdzīgi kā students, vari atlikt uzdevumus uz pēdējo brīdi, taču šādi tu liedz sev iespēju iegūt papildus punktus par laicīgu uzdevumu izpildi. Individuālā Online Čempionāta testi noteikti nebūs garlaicīgi, jo partneri - Rīgas Stradiņa universitāte, Rīgas Tehniskā universitāte, "Delfi", "Sadales Tīkls" un "Latvijas Gāze" ik dienu izdomā jaunus, savai nozares atbilstošus aizraujošus jautājumus un uzdevumus.

Katru nedēļu, līdz pat šī gada 22.maijam noteiksim nedēļas uzvarētāju ar vislielāko punktu skaitu, kurš balvā par savu centību saņems divas biļete uz "Carnival Youth" koncertu Rīgā un automātiski kļūs par vienu no čempionāta finālistiem.

Taču tā nav vienīgā iespēja dabūt ceļa zīmi uz finālu – testa beigās meklē īpašos jautājumus no tehnoloģiju kompānijas "Huawei". Visi punkti, kurus saņemsi par atbildēm uz šiem jautājumiem, summējās atsevišķajā kompānijas topā. Pēc 22. maijā 5 dalībnieki, kuri būs ieguvuši vislielāko punktu skaitu par sniegtajām atbildēm uz "Huawei" īpašiem jautājumiem, arī nokļūs individuālajā Online Čempionāta finālā, kur cīnīsies par jauno viedtālruni.

Kad uzdevums un spēles nosacījumi ir skaidri, droši ķeries pie darba. Ar aso prātu un uzcītību viena no 10 fināla vietām noteikti būs tava! Latvijas erudītāko jaunieti un galvenās balvas ieguvēju uzzināsim 28.maijā, "ZZ Festivāla" ietvaros, Jurmālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!