Foto: AP/Scanpix

Spēcīgākā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta komanda Goldensteitas "Warriors", spēlējot bez sava līdera Stefana Karija, pirmdien izslēgšanas spēļu pirmās kārtas duelī savā laukumā ar rezultātu 115:106 pārspēja Hjūstonas "Rockets", sērijā panākot rezultātu 2-0.

Karijs abu komandu pirmajā spēlē guva potītes savainojumu, un diezgan ātri bija skaidrs, ka viņš otrajā spēlē nevarēs piedalīties. Viņa vietā sākumsastāvā devās Šons Livingstons, kurš izcēlās ar 16 punktiem un sešām piespēlēm.

"Warriors" komandā rezultatīvākais bija Klejs Tompsons, kurš sameta 34 punktus, bet 18 punktus pievienoja Andrē Igudala. Dreimons Grīns izcēlās ar 12 punktiem 14 atlēkušajām bumbām un astoņām piespēlēm. "Rockets" komandā ar 28 punktiem un 11 piespēlēm izcēlās Džeimss Hārdens, bet pa 13 punktiem pievienoja Patriks Beverlijs un Džeisons Terijs.

Citā spēlē Toronto "Raptors" savā laukumā ar 98:87 pieveica Indiānas "Pacers", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 1-1.

Uzvarētājiem ar 23 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām izcēlās Jons Valančūns, bet 18 punkti Kaila Lourija kontā. "Pacers" komandā Pols Džordžs guva 28 punktus.

Tikmēr Dalasas "Mavericks" komanda izbraukumā ar rezultātu 85:84 pārspēja Oklahomasitijas "Thunder", sērijā panākot 1-1.

Dalasai 21 punktu guva Reimonds Feltons, bet 17 punkti Dirkam Novickim. "Thunder" komandā 21 punktu guva Kevins Durants, bet 19 punktus pievienoja Rasels Vestbruks, kuram arī 14 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!