Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbola talants Kristaps Porziņģis piektdien saņēmis uzaicinājumu no 17 gadus vecas vidusskolnieces apmeklēt absolventu balli, kura Ņujorkas "Knicks" uzlecošo zvaigzni ielūgusi ar plakāta palīdzību.

Samanta Millere, kura mācās Millerpleisas vidusskolas pēdējā klasē, piektdien apmeklēja "Knicks" mājas spēli ar Orlando "Magic". Apņēmīgā skolniece bija kārtīgi sagatavojusies basketbola mačam, jo līdzi uz "Madison Square Garden" arēnu bija paņēmusi rūpīgi izdekorētu plakātu, ar kura palīdzību aicināja Porziņģi pievienoties viņai ballītē.

Bildi ar izdekorēto plakātu viņa arī ievietojusi savos sociālajos tīklos.

"Šo uzaicinājumu plānoju nedaudz vairāk kā mēnesi," atzina Millere. "Esmu liela "Knicks" un Kristapa Porziņģa fane. Skatos katru spēli, tāpēc gribēju viņu paņemt līdzi uz savu absolventu balli," atklāja apņēmīgā meitene, kura pirms pāris gadiem nav apmeklējusi savu pamatskolas absolventu balli, jo aicinātie vienaudži viņu esot izāzējuši.

Spēles laikā Millere arēnā ir satikusi un nofotografējusies ar Porziņģa tēti, savukārt pats basketbolists pēc spēles atklāja, ka plakātu tribīnēs ir pamanījis un solīja savai līdzjutējai pāris dienu laikā atbildēt ar videoieraksta palīdzību.

Millere, protams, vēl nezina, kāda būs latvieša atbilde, taču neatlaidīgā meitene jau ir paziņojusi, ka pozitīva iznākuma gadījumā viņa gatavos kleitu Ņujorkas "Knicks" formas krāsās. Tāpat vidusskolniece solīja, ka absolventu ballītē noorganizēs, lai dīdžejs atskaņo latviešu grupas "Transleiteris" izpildīto un Porziņģim veltīto repa dziesmu, jo viņa gribot redzēt, kā basketbolists dejo.

Jāpiebilst, ka absolventu balles ir ļoti populāras ASV vidusskolēnu vidū. Tās notiek vēl pirms skolas beigšanas eksāmeniem.

Ka zināms, Porziņģis savā debijas sezonā ir kļuvis par Ņujorkas publikas mīluli un jauno elku. Viņš šosezon Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā 59 spēlēs ir guvis vidēji 14,1 punktu un izcīnījis 7,4 atlēkušās bumbas, būdams par vienu no labākajiem šīs sezonas debitantiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!