Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles laikā sliktās pašsajūtas dēļ tika nogādāts slimnīcā.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējam, pēkšņi palicis slikti un viņš ārsta pavadībā devās uz slimnīcu, tiešraidē ziņoja televīzijas kanāls KHL TV.

Jau ziņots, ka pirms tam Daugaviņš piedalījās Zvaigžņu spēles meistarības konkursos, kur viņa pārstāvētā Rietumu konference cieta zaudējumu pret Austrumu zvaigznēm ar 2:3.

Daugaviņš piedalījās divos konkursos - uzbrukumos gaitā, kur trīs vienas komandas spēlētāji centās pārspēt pretinieku vārtsargu, kā arī ātruma stafetē, taču abos pārāki bija Austrumu konferences hokejisti.

Kā zināms, astotās KHL Zvaigžņu spēles Austrumu konferences komandas otrajā maiņā spēlē Vladivostokas "Admiral" aizsargs un kapteinis Bārtulis, kur viņu iebalsoja žurnālisti, bet Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uzbrucējs Daugaviņš Rietumu konferences trešajā virknējumā iekļuva pateicoties līgas vadības izvēlei.

Bārtulis piedalījās spēcīgākā metiena konkursā, kurā laurus plūca pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo" aizsargs Milans Jurčina, kurš šosezon pārstāv Bratislavas "Slovan" vienību. Bārtulis pirmajā mēģinājumā ripu raidīja ar 92 km/h lielu ātrumu, jo viņam salūza nūja, bet otrajā metiena ripa lidoja jau ar 147 km/h lielu ātrumu. Savukārt slovāks Jurčina ripu sākotnēji meta ar 160 km/h ātrumu, bet finālā savu rezultātu uzlaboja līdz 163 km/h.

Abi Latvijas hokejisti starp KHL Zvaigžņu spēles dalībniekiem tika pirmo reizi.

Šosezon KHL regulārajā čempionātā Daugaviņš 45 mačos ir izcēlies ar 12 gūtiem vārtiem un 19 rezultatīvām piespēlēm, bet Bārtulis ir 46 spēles ir iemetis astoņus vārtus un atdevis 14 rezultatīvas piespēles.

Pirmā KHL Zvaigžņu spēle notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, trešā notika Sanktpēterburgā, bet ceturtā - 2012.gadā - Rīgā, kur sacentās Sanda Ozoliņa un Sergeja Fjodorova komandas. Piektajā KHL sezonā Zvaigžņu spēli aizvadīja Čeļabinskā, sestā notika Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, bet septītā - pērn Sočos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!