Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā fantatisku sezonas sākumu turpina titula īpašniece Goldensteitas "Warriors", kas pirmdien kārtējā mačā ar 106:103 pieveica Jūtas "Jazz".

"Warriors" ar savu 19. uzvaru pirmajās 19 spēlēs turpina palielināt NBA rekordu. Tagad "kareivjiem" nākamais izaicinājums ir 23 uzvaras pēc kārtas, ko komanda paveica pērnajā sezonā. Nākamo maču "Warriors" aizvadīs trešdien, 2. decembrī, pret Šarlotas "Hornets".

Pagājušās sezonas NBA finālsērijas vērtīgākais spēlētājs un līgas rezultatīvākais basketbolists Stīvens Karijs guva 26 punktus, no kuriem 10 punktus guva pēdējās 6:20 minūtēs, palīdzot "kareivjiem" apturēt "Jazz" centienus. Tieši Karijs 51 sekundi pirms pamatlaika beigām iemeta izšķirošu trīspunktu metienu, panākot 104:101. Pēc dažām sekundēm Rodnijs Huds samazināja starpību līdz minimumam, "Jazz" bija iespēja arī izraut uzvaru, taču tā paša Huda tālmetiens bija neprecīzs.

Vēl uzvarētājiem pa 20 punktiem guva Klejs Tompsons un Drejmonds Grīns. Tikmēr "Jazz" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Gordons Hejvords, bet 23 punktus guva Deriks Feivors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!