Foto: LHF

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Vitālijs Pavlovs pēc "Euro Ice Hockey Challenge" spēles ar Baltkrieviju atzina, ka mūsu komandu iegāza pretinieku labā vairākuma izspēle un cerība, ka izdosies pašiem gūt vairāk vārtu, taču turnīra pēdējā spēlē komanda cīnīsies par uzvaru, lai arī pirmā vieta ir zaudēta.

Kā zināms, Latvijas komanda šai spēlē piekāpās Baltkrievijas izlasei ar 3:4.

"Pietrūka viens "gols"... Spēles beigās mums bija četras minūtes vairākums, darījām, ko varējām, noņēmām vārtsargu, presingojām, bet drusciņ pietrūka," portālam "Delfi" pēc mača pastāstīja uzbucējs. "Sākumā spēlējām mierīgi, ātri iemetām golu, tad atkal savu kļūdu dēļ ielaidām vārtus. Labi, ka Mārtiņš Karsums beigās iesita vārtus, vismaz pozitīvs moments."

"Svarīga bija šī spēle... Baltkrievi ir līdzīga līmeņa komanda, tā bija spēle par pirmo vietu [turnīrā], samērā līdzīga, bet pēc pirmajiem vārtiem mēs varbūt padomājām, ka būs vēl, tad sekoja noraidījums un baltkrievi labi izspēlēja vairākumu, un mēs visu laiku dabūjām dzīties viņiem pakaļ, un pietrūka vienu vārtu," piebilst Pavlovs. "Elvis [Merzļikins] malacis, ļoti labu spēli aizvadīja, pirmajā periodā mūs pamatīgi glāba visu laiku!"

Šo spēli Vitālijs Pavlovs, kurš nesen atgriezies pēc diskvalifikācijas, aizvadīja pirmajā maiņā kopā ar Mārtiņu Karsumu un Mārtiņu Cipuli. "Kolektīvs labs, uzņēma mani pozitīvi, atbalsta," saka uzbrucējs. "Fiziski jūtos labi un daru visu, ko varu, lai palīdzētu komandai."

Par turnīra trešo spēli ar Itāliju, kas notiks sestdien, 7. novembrī, Vitālijs Pavlovs sola, ka Latvija izlase cīnīsies par uzvaru mačā un neizslēdz "brīnuma" iespēju, kas ļautu Latvijai uzvarēt turnīrā. "Varbūt japāņi uzvarēs baltkrievus... Bet mēs jebkurā gadījumā spēlēsim par uzvaru spēlē," viņš saka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!