Foto: F64
Nākamās nedēļas izskaņā notiks jau trešais Sieviešu skrējiens. Kamēr tiek aizvadīti pēdējie treniņi un citi sagatavošanās darbi lielajam startam 1.maijā, organizatori aicina apmeklēt skrējiena "expo" 29. un 30. aprīlī tirdzniecības centrā "Domina Shopping", lai vēl vairāk sajustu pasākuma garšu un īpašo noskaņu, kas skrējējas sagaidīs Mežaparkā, informēja organizatori.

"Expo" atklāšanas pasākums notiks nākamajā trešdienā, 29. aprīlī, plkst. 12:00. Tajā piedalīsies arī Sieviešu skrējiena vēstneses – TV3 ētera personība Jana Duļevska, Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane, aktrise un Radio 5 raidījumu vadītāja Marta Līne, LNT ziņu moderatore Kristīne Garklāva, stiliste Diāna Godmaša un portāla "Dievietei.lv" sadarbības projektu vadītāja Ilze Raudiņa, kuras kopā ar citām dalībniecēm regulāri apmeklējušas treniņus un gatavojušās 7km skrējienam. Atklāšanā ikviena apmeklētāja varēs uzzināt vairāk par pašu pasākumu un nobaudīt populārā dzīvesstila bloga "HappyWhispers.lv" veidotāja Līga Andžāne cienās ar īpaši Sieviešu skrējienam radīto veselīgo kokteili sportistēm.

Skrējiena "Expo" pasākums notiks tirdzniecības centrā pie ieejas no Bērzaunes ielas un abās dienās darbosies no plkst. 10:00 līdz 21:00. Tā laikā dalībnieces, kas iepriekš reģistrējušās skrējienam, varēs saņemt savus starta numurus, kā arī oficiālos sacensību T-kreklus un personalizētos numurus, ja tos iegādājušās reģistrējoties.

Savukārt tās dāmas, kuras vēl nav pieteikušas savu dalību pasākumā, varēs to izdarīt gan "Expo" laikā, gan līdz pat pasākuma dienai mājas lapā "www.sieviesuskrejiens.lv", kā arī visos sporta preču "Nike" un "Sportland" veikalos. Vienlaikus pasākuma atbalstītājs t/c "Domina Shopping" sagatavojis īpašu akciju saviem apmeklētājām - laikā no 13. līdz 28.aprīlīm, iepērkoties vismaz 70 EUR vērtībā un uzrādot pirkumu čekus veikala informācijas centrā, iespējams bez maksas reģistrēties jebkurai Sieviešu skrējiena disciplīnai.

Sieviešu skrējiens ir lielākais sievietes vienojošais sporta pasākums Latvijā, kas pērn pulcēja kopumā 4019 dalībnieces 7km skriešanas, iešanas un nūjošanas distancēs, kā arī bērnu skrējienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!