Foto: DELFI
Ar portāla "Delfi" un radiostacijas "Star FM" skriešanas dueli pirmdien tiek dots "starta šāviens" izaicinājuma spēlei pirms maijā paredzētā "Lattelecom" Rīgas maratona.

Pulksten 12:00 portāla "Delfi" darbinieces Gunita un Maira no biroja mājas Mūkusalas ielas 41b uzsāka ceļu uz "Star FM" ofisu Dzelzavas ielā 120G. Tajā pašā laikā "Star FM" pārstāvji uzsāka ceļu uz portāla "Delfi" ofisu. Šajā mediju duelī ātrākas bija "Delfi" redakcijas pārstāves.

Divu mediju duelis otrdien ieskandināja izaicinājuma spēli ofisiem – kurš pirmais aizskries līdz pretinieku komandas birojam. Katru darba dienu no 21. aprīļa līdz 30. aprīlim īsi pirms 12:00 "Star FM" raidījumā "Otrais cēliens" paziņos divus ofisus, kuri sacentīsies savā starpā. Radio ēterā tiks dots starta šāviens, un uzvar tas, kurš pirmais atskrien līdz otras komandas biroja durvīm. Uzvarētāji saņems balvas no "adidas" un "Lattelecom" Rīgas maratona, bet otrajai vietai garda mierinājuma balva – kūka no "Lido". Abu komandu skrējējiem nodrošināta arī dalība "Lattelecom" Rīgas maratonā.

"Lattelecom" Rīgas maratonam atzīmējot savu 25.jubilejas gadu, šogad pasākuma programma pirmo reizi aptvers visu nedēļas nogali ar dažādiem pasākumiem. Sestdien, 16. maijā, 11.novembra krastmalā notiks "Rimi" bērnu skrējiens, Nāciju parāde jeb starptautisko skrējēju gājiens, kā arī Makaronu ballīte jeb "Pasta party". Savukārt svētdien, 17. maijā, notiks "Lattelecom" Rīgas maratons ar tradicionāli ierastajām 4 distancēm (42km, 21km, 10km un 5km).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!