Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) rezultatīvākais spēlētājs Aleksandrs Radulovs traumas dēļ nepiedalīsies šonedēļ gaidāmajā Zvaigžņu spēlē, informē čempionāta rīkotāji.

Radulovs savainojuma dēļ KHL spēlēs nav piedalījies kopš 13.janvāra, pa to laiku izlaižot trīs viņa pārstāvētās Maskavas CSKA komandas spēles.

Nu kļuvis skaidrs, ka Radulovs ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ nepiedalīsies arī svētdien Sočos gaidāmajā Zvaigžņu spēlē. Šajā mačā savā starpā sacentīsies Rietumu un Austrumu konferences komandas.

Kļuvis zināms, ka šajā paraugmačā viņu Rietumu konferences komandas sastāvā aizstās cits CSKA uzbrucējs Igors Grigorenko, kurš šosezon 44 maču laikā guvis 19 vārtus un veicis 19 rezultatīvas piespēles.

Šīs sezonas 38 spēlēs uzbrucējs guvis 19 vārtus un veicis 42 rezultatīvas piespēles, esot līgas rezultatīvākais spēlētājs un labākais piespēļu veicējs. Arī viņa lietderības koeficients (+29) ir labākais līgā.

Zīmīgi, ka arī pērn Radulovs savainojuma dēļ Zvaigžņu spēlē nepiedalījās. Pirms tam viņš bija piedalījies četros šādos mačos pēc kārtas.

Svētdien gaidāmajā spēlē nepiedalīsies neviens Latvijas hokejists, taču viens no Rietumu konferences komandas treneriem būs latviešu speciālists Harijs Vītoliņš.

Pirmā KHL Zvaigžņu spēle notika Maskavā, Sarkanajā laukumā, otrā tika aizvadīta Minskā, trešā notika Sanktpēterburgā, bet ceturtā 2012.gadā - Rīgā. Savukārt piektajā KHL sezonā Zvaigžņu spēli aizvadīja Čeļabinskā.

Pērn Zvaigžņu spēle norisinājās Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, turklāt ar vārtu guvumu izcēlās arī Sandis Ozoliņš, palīdzot Rietumu izlasei ar 18:16 pieveikt Austrumu komandu.

2014.gada Zvaigžņu spēlē piedalījās četras ar Latvijas hokeju saistītas personas. Bez Rīgas "Dinamo" pārstāvošajiem Ozoliņa un slovāka Marcela Hosas jau trešo reizi par treneri Rietumu konferences komandai tika izraudzīts tobrīdējais Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks, bet cīņu pārraudzīja tiesnesis Eduards Odiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!