Foto: Publicitātes foto
Ceturtdien pludmales centrā "Brazīlija" notika "Saldējuma svētki", kurā kopā ar vairāk nekā 150 bērniem un viņu vecākiem piedalījās arī Latvijas vadošie pludmales volejbolisti.

Pasākumā tika prezentēta jauna "Rūjienas saldējuma" šķirne. Pasākumu vadīja aktrise Zane Vaļicka. Tas iesāksies ar īpašās saldējuma mašīnas ierašanos un jaunās saldējuma šķirnes "Brazīlija" prezentāciju un degustāciju. Pēc tās visiem klātesošajiem uzrunas teica "Brazīlija" dibinātājs Andris Blaka un "Rūjienas saldējums" valdes priekšsēdētājs Igors Miezis.

Pasākumā notika saldējuma ēšanas sacensības, kurās, piedaloties arī Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļniekiem Mārtiņam Pļaviņam un pludmales volejbolistam Tomam Šmēdiņam, uzvaru izcīnīja jaunākas paaudzes pludmales volejbolists Rihards Finsters. Īpaši sportiska izvērtās saldējuma kokteiļu gatavošanas meistarklase - to vadīja un bērniem kokteiļus gatavot mācīja pludmales volejbolisti ne tikai no Latvijas, bet arī no Igaunijas un Kanādas - Rivo Vesik, Chaim Schalk, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš.

Pasākumā bērni aktīvi iesaistījās arī sportiskās stafetēs ar balvām, fotogrāfējās īpašajā saldējuma foto stūrītī, apgleznoja sejas brazīļu stilā, spēlēja Pikto Putnu spēli un piedalījās bērnu diskotēkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!