Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kļuvis zināms, ka Latvijas Virslīgas čempionātā handbolā vīriešiem piedalīsies deviņas komandas, informēja Latvijas Handbola federācija.

Salīdzinot ar aizvadīto sezonu, vīriešu virslīgā piedalīsies par vienu komandu mazāk, jo jaunajā sezonās čempionātā nepiedalīsies Stopiņu NHK

Līdz ar to vīriešiem par čempionu titulu cīnīsies "SK Latgols", Dobeles "Tenax", "LSPA/NB SAN", "Jūrmalas Sports", "ASK/LU", "HK Vaiņode", "RTU", "RVR" un "HK Ogre", bet sievietēm - "Stopiņu NHK", "LSPA", "SK Latgols", Dobeles SS, "Skrīveri" un "Salaspils HK".

Savukārt sieviešu čempionātā turpinās spēlēs sešas komandas - "Stopiņu NHK", "LSPA", "SK Latgols", Dobeles SS, "Skrīveri" un "Salaspils HK".

Latvijas 1. līgas čempionātā piedalīsies astoņas komandas. Tajā spēlēs arī "Stopiņi", kas iepriekšējā sezonā cīnījās virslīgā. Līdz ar to 1. līgā startēs "Latgales juniori", "Jēkabpils SS/SC", "Stopiņi", "Skrīveri", "Jūrmalas Sports-2", "MSĢ/LAT-96", Dobeles SS un "RTU-S".

Pirmās cīņas paredzētas oktobra sākumā, bet čempionu uzzināsim nākamā gada aprīlī vai maijā. Atgādinām, ka 2012. gadā Latvijas čempionātā vīriešiem triumfēja "SK Latgols", bet sievietēm - "Stopiņu NHK".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!