Foto: Publicitātes foto
Jau 19. maijā norisināsies SMScredit.lv Jūrmalas velomaratons, kurā viena no distancēm būs veltīta ģimenēm. Tiem, kas startēs Gutta 14 km garajā ģimenes distancē, būs iespēja arī laimēt īpašas pārsteiguma balvas, informē rīkotāji.

SMScredit.lv Jūrmalas velomaratona organizatori aicina visus, kuri gatavojas startēt Gutta ģimenes distancē, padomāt par sava ārējā tēla un braucamrīka noformējumu, jo ikvienam būs iespēja saņemt īpašas balvas no Gutta šādās nominācijās - Garākās bizes, Raibākā ķivere, Stilīgākais ritenis, Košākais krekls, Raibākās zeķes, Jaunākais dalībnieks, Vecākais dalībnieks, Ērtākais pārvietošanās līdzeklis, Kuplākā ģimene, Garākās ūsas, Ātrākais dalībnieks, Izturīgākais dalībnieks, Labākais tandēms, Sulīgi zaļākā tērpa īpašniece, Košākās matu bantes, Augstāko papēžu īpašniece, Kuplāko svārku īpašniece.

Gutta mārketinga vadītāja Evija Karlsone uzskata: "Ģimenes kopā būšanas brīži vienmēr ir brīnišķīgi, bet vēl jaukāki tie ir, ja tos var pavadīt sportiskā garā. Tieši tādēļ Gutta atbalsta Jūrmalas velomaratona ģimenes distanci, kurā tētis, mamma, bērni un vecvecāki var startēt plecu pie pleca. Šī ir distance, kurā galvenais nav finiša laiks, bet gan trasē kopā pavadītais laiks. Mēs ceram, ka 19. maijs ģimenēm izvērtīsies par velosvētkiem ar vienām no labākajām atmiņām."

Aktrise Zane Vaļicka, kas jau bija ģimenes trases patronese 2011. gada Jūrmalas velomaratonā, arī šogad iedvesmos veloentuziastus. Zane ar prieku atceras pērnā gada velomaratonu un atzīmē: "Pērn visa mana ģimene apmeklēja Jūrmalas velomaratonu. Es ar dēlu startēju ģimenes distancē, bet mans vīrs ar meitiņu bija līdzjutējos un iemūžināja mūsu finišu ar fotokameru. Tā bija patiešām lieliski pavadīta diena, kas saliedēja mūsu ģimeni vēl vairāk. Iedrošinu ikvienu piedalīties Jūrmalas velomaratona ģimenes distancē, jo četrpadsmit kilometrus varēs pievārēt ikviens, pat tad, ja iepriekš nav bijuši nopietni treniņi. Turklāt, īpaši noformējot savu velosipēdu vai ietērpu, var tikt arī pie pārsteiguma balvām."

Atgādinām, ka bērnus vecumā līdz 12 gadu vecumam līdz pat 16. maijam dalībai SMScredit.lv Jūrmalas velomaratonā var piereģistrēt bez maksas. Reģistrēties Jūrmalas velomaratonam var oficiālajā mājaslapā www.maratoni.lv, City Fitness sporta klubos vai veikalu tīkla Fans veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!