Vācijas hokeja izlases galvenais treneris Uve Krups pirms izlidošanas uz pasaules čempionātu Kanādā paziņojis tos 25 spēlētājus, kas dosies uz pasaules čempionātu.
Šodien izlasei pievienojās pieci spēlētāji no Vācijas čempioniem Berlīnes "Eisbaren" un vēl trīs no otra spēcīgākā kluba Ķelnes "Haie". jau Ziemeļamerikā komandai pievienosies trīs spēlētāji no NHL – aizsargi Kristofs Šūberts (Otavas "Senators" un Deniss Zeidenbergs (Karolīnas "Hurricanes"), kā arī uzbrucējs Marko Šturms (Bostonas "Bruins).

Galīgo Vācijas izlases sastāvu Krups paziņos tikai pirms pasaules čempionāta sākuma.

Vācijas hokeja izlase pasaules čempionātā, kas 2.maijā sāksies Kanādā, priekšsacīkstēs C grupā spēlēs ar Somiju, Slovākiju un Norvēģiju.

Vācijas izlases sastāvs: vārtsargi – Dmitrijs Kočņevs, Dimitrijs Pacolds, Roberts Millers; aizsargi – Džeisons Holands, Mihaels Bakoss, Kriss Šmits, Sebastjans Osterlo, Franks Hordlers, Deniss Zeidenbergs, Kristofs Šūberts, Andreass Rencs, Andrē Reiss; uzbrucēji – Džons Trips, Mihaels Hakerts, Kristofs Ulmans, Aleksandrs Polačeks, Petrs Fikals, Janiks Zeidenbergs, Mihaels Volfs, Filips Gogulla, Marko Šturms, Štefans Ustorfs, Florians Bušs, Svens Felskis, Andrē Rankels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!