Sarajevas "Challenger" dubultspēļu turnīra finālā ceturtdien, 15. martā iekļuva Latvijas pārstāvji Ernests Gulbis un Deniss Pavlovs, kas pusfinālā ar 6-4, 1-6, 10:6 uzvarēja ar trešo numuru izliktos francūžus Tomā Ogēru un Nikolā Turtē.
Finālā Gulbja un Pavlova pretinieki būs čehi Jans Mertls un Lukašs Rosols, kas izlikti ar ceturto numuru, vai vācieši Filips Markss un Larss Ubels.

Dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā Gulbis un Pavlovs ar 7-6 (7:3), 6-4 pieveica itāliešu duetu Masimo Delakvu un Andrea Stopīni, bet pēc tam ar 4-6, 6-3, 10:6 uzvarēja citu Itālijas pāri - galvenos favorītus Alesandro Moti un Urosu Viko.

Gulbis Sarajevā piedalās arī vienspēļu turnīrā, kura ceturtdaļfinālā šodien viņš tiksies ar Horvātijas tenisistu Roko Karanusiču.

Vienspēļu turnīra pirmajā kārtā ar otro numuru izliktais Gulbis ar 7-6 (7:5), 6-3 uzvarēja čehu Lukašu Rosolu, bet otrajā kārtā viņš ar 7-6 (7:1), 6-3 pieveica Turtē.

Tikmēr Pavlovs vienspēļu turnīrā centās iekļūt caur kvalifikāciju. Pirmajā kārtā Latvijas tenisistam nebija jāspēlē, bet otrās kārtas mačā viņš ar 3-6, 4-6 zaudēja vācietim Danielam Brendam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!