Gaļas grilēšanā visu izšķir marināde, tāpēc pamēģini šo interesanto pieeju cāļa cepšanā, garnējot ar kraukšķīgu un vasaras garšas pielietu mērci, ko piedāvā pagatavot ''Grila skolas'' padomdevēja Jolanta.

Cāli izņem no iepakojuma un cep uz grila no abām pusēm līdz gatavībai.

Valriekstus apgrauzdē sausā pannā, pārber bļodā un attīra no miziņām. Riekstus sasmalcina, pievieno smalki sagrieztu kinzu, ķiplokus, papriku un eļļu. Kārtīgi visu samaisa.

Uz šķīvja liek lavašu (to var iepriekš uz grila apcept), tomātu ripiņas, pa virsu cāli. Pārliek pāri kinzas-riekstu mērci un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!