Foto: Publicitātes foto
Brīnumgarda ideja nesteidzīgām pusdienām vai vakariņām. Pagatavo pastas laiviņas ar gardu pildījumu! Ne tikai draugi, bet arī īstens itālis tavā priekšā noņems cepuri!
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
280 ggliemežvāku formas pasta1 burciņa Spilva Premium tomātu mērces ar saulē kaltētiem tomātiem un olīvām350 gvājpiena biezpiens130 gbekons100 grīvēts mocarellas siers125 gspināti0.5 kapāta ķiploka daiviņa1 TKķiploku pulveris1 TKsāls naža galsmelnie pipari pēc garšasrīvēts parmezāns

Sagatavošana

1

Bekonu apcep, līdz tas zeltaini brūns, atdzesē un sagriež gabaliņos.

2

Spinātus un ķiplokus cep uz pannas. Biezpienu, bekonu, mocarellas sieru, spinātus un garšvielas samaisa viendabīgā masā.

3

Pastas laiviņas novāra sālsūdenī līdz al dente gatavībai. Laiviņās pilda sagatavoto masu un liek traukā, kurā ieklāta "Spilva" "Premium" mērce.

4

Pa virsu liek rīvētu Parmas sieru. Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 °C) 35–45 minūtes, līdz laiviņas ir zeltaini brūnas.

"Spilva" "Premium" mērce ar kaltētiem tomātiem un olīvām

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 1,8 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Olīvas un saulē kaltēti tomāti ir sastāvdaļas, bez kurām itāļu virtuve nav iedomājama. Mērces garša papildināta ar balzamiko etiķi.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!