Ja mājās ir pašiem sava gaļas žāvētava, tad noteikti laiku pa laikam jāpagatavo žāvēta vista ar sīpoliem. Recepte, ko sagatavojis Mārcis Puriņš, piedalās konkursā "Sīpolu ceļš".
900Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 vesela vista500 mlūdens5 lieli sīpoli100 gdilles5 ĒKsāls mlgalda etiķis ķiploks

Sagatavošana

1

Visas marinādes sastāvdaļas sajauc un kārtīgi apmaisa.

2

Veselu vistu atgriež, iemērc marinādē un atstāj uz 12 stundām.

3

Liekot gaļu žāvētavā, vistas mugurai (ādas pusei) jābūt uz leju. Pāri liek visus sīpolus.

4

Žāvē aptuveni 2-3 stundas, laiku pa laikam aplejot ar marinādes šķidrumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!