Foto: Shutterstock
Garda un spēcinoša maltīte brokastīm vai launagam – kvinojas putra, kas novārīta kokosriekstu pienā. Pasniedz ar granātābolu sēkliņām un medu.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 mlūdens250 mlkokosriekstu vai mandeļu piens75 gkvinoja25 gauzu pārslas1 šķipsnamuskatrieksts2 saujasgranātābola sēkliņas0.5 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Katliņā saber kvinoju un auzu pārslas. Pārlej ar ūdeni un pusi no kokosriekstu piena. Pievieno arī sarīvētu muskatriekstu. Putrai ļauj sākt burbuļot uz lēnas uguns, tad turpina vārīt 10–15 minūtes.

2

Pēc tam pielej atlikušo kokosriekstu pienu un putru pavāra vēl pāris minūtes, lai tā būtu krēmīgāka.

3

Gatavo putru liek bļodiņās, pārkaisa ar granātābola sēkliņās un aplej ar medu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!