Sastāvdaļas

  • 250 g tīģergarneles
  • 200 ml apelsīnu čili mērce
  • 500 g mocarella
  • 400 g avokado
  • 200 g mango salsa
  • 60 g rukola
  • pēc garšas sāls
  • pēc garšas apelsīnu pipari
  • pēc garšas Kajēnas pipari
  • 4 tortiljas
  • 200 g skābs krējums

Uz pannas apelsīnu mērcē apcep garneles, pievieno sāli, Kajēnas piparus un apelsīnu piparus. Kad garneles apcepušās, pievieno mocarellas sieru, kas sagriezts strēmelēs. Cep tik ilgi, līdz siers sācis nedaudz kust un garneles mainījušas krāsu.

Tortillu uzsilda cepeškrāsnī vai uz sausas pannas virsmas.

Pēc uzsildīšanas tortillas vidū liek avokado strēmeles, apcepto mocarellas sieru ar garnelēm, mango salsu un rukolu.

Tortillu satin tā, lai abi gali būtu ciet un veidotos tortillas rullītis.

Burrito pasniedz ar skābo krējumu un mango salsu.