60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
kukulis ciabata piens saldētas mellenes2 paciņas biezpiens5 olas1 glāzecukurs pēc garšaskrējums
Sagatavošana
1
Čabatu izmērcē pienā. Mīkstos maizes gabaliņus pēc tam izkārto sacepuma traukā un pārber ar saldētām mellenēm.
2
Biezpienu sakuļ ar olām un cukuru. Ja ir vēlēšanās, pievieno arī mazliet krējumu. Biezpiena masu lej pāri sacepuma pamatnei. Liek cepeškrāsnī un cep 190°C aptuveni 45 minūtes, līdz gatavs.
Labu apetīti!
Iesūtīja: Eva Demidova
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit