40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gmenca600 gvārīti kartupeļi gab.olas1 ĒKsviests sāls pipari100 grīvmaize eļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Vārītai mencai novelk ādu, izņem asaku un saspaida.
2
Sajauc ar vārītiem, sastampātiem kartupeļiem, pieliek olas, izkausētu sviestu, pieber sāli un piparus.
3
Ar rokām sajauc viendabīgu masu. No masas veido bumbiņas un apviļā tās rīvmaizē.
4
Cep cepeškrāsnī, ik pa laikam apgrozot vai vāra karstā eļļā.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit