Foto: Shutterstock
Brokastīm vai launagam gardās krāsnī ceptas biezpienmaizītes – ātri un vienkārši pagatavojams našķis un lielisks veids, kā bērniem likt iemīlēt biezpienu.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 biezpiena paciņa šķēlesbaltmaize sviests1 ola cukurs vaniļa pēc garšasrozīnes pēc garšasmedus pēc garšasrieksti pēc garšasvīnogas

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Biezpienu samaisa ar olu, vaniļu un cukuru. Var pievienot arī rozīnes vai sasmalcinātus riekstus.

3

Ieteikums: biezpienu var aizstāt ar rikotu.

4

Baltmaizi pārziež ar sviestu un pārklāj ar biezpiena masu.

5

Cep aptuveni 20 minūtes. Pasniedz ar medu un gabaliņos sagrieztiem augļiem vai ogām.

Iesūtīja: klēra

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!