Foto: Shutterstock
Ātrā maltās pupiņu–maltās gaļas zupa - ja vēlas, tad var ēst kopā ar grauzdiņiem.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gmaltā gaļa1 puravs2 paprika1 burkāns2 ĒKtomātu pasta1 bundža konservētu pupiņu800 mlkonservēti tomāti pēc garšasadžika pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Malto gaļu apcep katlā uzkarsētā eļļa, pieliek klāt sarīvētu burkānu un turpina cept 2–3minūtes.

2

Smalki sagriež papriku un puravu. Tad, kad tas izdarīts, liek klāt katla saturam un cep 3–4 minūtes.

3

Tad pievieno sablendētus konservētos tomātus, tomātu pastu, sāli un pupiņas. Adžikas mērci pievieno pēc garšas. Pielej klāt verdošu ūdeni– tik daudz, cik biezu zupu vēlas.

4

Lai būtu tumīgāka var pielikt izkarsētus miltus.

Iesūtīja: rose

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!