Sastāvdaļas

  • cūkgaļa
  • tomāti
  • sīpoli
  • tomātu sula
  • pipari
  • zaļumi

Gaļu sagriež gabalos.

Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolus gredzenos, zaļumus sagriež ne pārāk smalki.

Visu liek kārtām spainī: gaļu, tomātus, sīpolus, piparus, zaļumus – pārlej ar tomātu mērci (var izmantot arī tomātu sulu).

Visu labi samīca. Atkal liek kārtu: gaļu, tomātus.... un atkal samīca. Tā liek, līdz spainis pilns vai kamēr izbeidzas produkti.

Cept var jau pēc pāris stundām.

Piezīmes: šašliku parasti mīca tie, kuri ir jaunpienācēji korī. Pārējie stāv blakus – dzied, izsaka piezīmes un sniedz gudrus padomus.

Iesūtīja:
Jauktā kora "Juventus" diriģents Juris Kļaviņš