Foto: Reuters/Scanpix/LETA

ASV prezidenta vecākais dēls Donalds Tramps juniors medijiem atklājis, ka ievērojami samazinājies to personu skaits, kurām viņa tēvs var uzticēties, raksta "Politico".

Aizvadītās nedēļas laikā uzmanības centrā nonāca vairāki apgalvojumi, kuros Trampa administrācija un tās darbība tiek asi kritizēta. Vispirms, plašu rezonansi ieguva jaunākā amerikāņu žurnālista Boba Vudvorda grāmata, kurā atklājas, ka vairāki Trampa administrācijas darbinieki ir ļoti neapmierināti ar prezidenta darbību. Tramps šo un citu grāmatā pausto informāciju ir kategoriski noliedzis.

Tāpat popularitāti ieguva laikrakstā "New York Times" publicētais raksts, kurā kāds anonīms Trampa administrācijas darbinieks sniedz ne pārāk glaimojošu ieskatu Baltā nama ikdienā. Raksta autors norādīja, ka vairāki administrācijas darbinieki smagi strādā, lai ierobežotu prezidenta nodomus un neprognozējamos impulsus.

Trampa dēls norādīja, ka viņa tēvam būtu daudz vieglāk strādāt, ja viņš varētu pilnībā uzticēties visiem, kas darbojas viņa administrācijā, piebilstot, ka šobrīd uzticamo personu skats ir daudz mazāks, nekā viņš vēlētos. "New York Times" publicēto rakstu Donalds Tramps juniors nodēvēja par "visai pretīgu" un "nožēlojamu", raksta "Politico".

Trampa dēls aktīvi iesaistās arī kampaņās pirms novembrī gaidāmajām ASV vidustermiņa vēlēšanām. Viņš izteicās, ka Trampa atcelšana no amata impīčmenta ceļā būs uz to Republikāņu partijas atbalstītāju sirdsapziņas, kas novembrī nedosies balsot. Līdzīgus komentārus ir paudis arī pats Donalds Tramps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!