Foto: DELFI / Ainis Gurevičius

Svētdien, 25. februārī, Šauļos no ceturtā stāva balkona izkritiusi sešus gadus veca meitenīte un arī sieviete, ziņo "Delfi.lt". Sākotnējā informācija liecina, ka sievietes un viņas vīra starpā noritējis konflikts, kā rezultātā sieviete izmetusi ārā pa balkonu savu bērnu, bet vēlāk izlēkusi pati.

Policija informāciju par notikušo saņēmusi ap pulksten 16.13. Likumsargiem tika ziņots, ka no ceturtā stāva izkritis sešus gadus vecs bērns.

Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka netālu no mājas atrodas 33 gadus veca sieviete un meitenīte. Abas cietušās tika nogādātas slimnīcā.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju, konflikta rezultātā sieviete izmetusi savu bērnu no balkona, bet pēc tam pati izlēkusi.

Ģimene iepriekš nebija nonākusi policijas redzeslokā, portālam "Delfi.lt" apstiprināja Šauļu policijas priekšnieks Ramūnas Sarapas.

Pašreizējā informācija liecina, ka pret sievieti nav bijusi pielietota vardarbība. Šauļu policijas pārstāvis Artūras Šliavas pieļāva, ka abiem bijis tikai verbāls konflikts, jo nav informācijas nedz par alkohola lietošanu, nedz arī fizisku vardarbību.

"Notikuma apstākļi joprojām nav īsti skaidri. Atsaucoties uz sākotnējo informāciju, vīrietis incidentā nav iesaistīts. Viņš man teica, ka atradies blakus istabā, bet tad dzirdējis skaļu troksni. Vīrietis skrējis uz istabu un redzējis atvērtu logu - lejā pie mājas uz zemes gulējusi viņa sieva un meita," klāstīja Šauļu policijas pārstāvis.

Sieviete un bērns nokrituši samērā veiksmīgi, jo piezemējušās nevis uz asfalta, bet gan uz zemes, atsaucoties uz Šauļu policijas pārstāvja sacīto, ziņo "Delfi.lt".

Cietušo dzīvībām briesmas nedraud, vēsta medijs. Abas pašlaik atrodas mediķu uzraudzībā. Policija pašlaik gaida, kad par notikušo slimnīcā varēs iztaujāt cietušo sievieti.

Par notikušo sākta izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!